PKV představuje nové strategie na další pololetí

Apr 17, 2024
5 minut
Pololetní celofiremní porady jsou pro PKV největším zdrojem informací o fungování firmy, které nenahradí žádná jiná interní komunikace. V tom jsme se utvrdili na začátku dubna, kdy jsme se kromě inspirativních prezentací obohatili kulturní vsuvkou o vyjednávání Radima Paříka a propojili příjemné s užitečným.

Na konci máme společný cíl

Na další pololetí jsme společně vykomunikovali dílčí cíle výroby, obchodu, financí a R&D, které vedou k našemu společnému PKV cíli - vytvářet svět, který je energeticky soběstačný, udržitelný a ekonomický. Dostali jsme informace o aktuálních i následujících obchodních výsledcích a efektivitě, a nechyběla ani ukázka implementačních softwarů, které ulehčí veškerou naši práci.

Učíme se vyjednávat

Na vzdělávání si zakládáme. Důkazem je toho i jeden z našich benefitů - kurz vyjednávání pod taktovkou profesionálního vyjednavače Radima Paříka, díky kterému každý zaměstnanec pochopí, že vyjednávat neumí. Své zkušenosti z Paříkova tréninku nám během porady předali 4 odvážní kolegové, kteří jsou živým důkazem lepší argumentace.

Kolegové při vyjednávání

Gratulujeme všem oceněným!

A tradičně se vyhlašovalo. Titul zaměstnance kvartálu získávají ti z nás, kteří za poslední kvartál byli pro firmu obzvláště přínosní. Ocenění si odnesli:

  • Martin Černý, finanční ředitel, který se během pár měsíců rychle adaptoval do role ředitele celého oddělení a bezprostředně se začal podílet na efektivním řízení financí,
  • David Kudýn, projektový manažer, za jeho proaktivní přístup, efektivní konstantní práci a výbornou komunikaci s našimi klienty,
  • Robert Pavlík, obchodní manažer, za jeho přínosy k naplnění obchodního plánu naší firmy,
  • Michal Javorský, IT support, za jeho plnohodnotné fungování celého IT PKV.

Zaměstnanci kvartálu PKV

Zaujala vás práce u nás? Otevřeli jsme nové pozice napříč všemi odděleními ↓

Zaujala vás práce u nás? Otevřeli jsme nové pozice napříč všemi odděleními ↓

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Úsporná opatření, dotace, ekologie nebo technologie na jednom místě

Vše důležité o energetice najdete přímo ve své e-mailové schránce.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.