PKV představuje nové strategie na další pololetí

Apr 17, 2024
5 minut
Pololetní celofiremní porady jsou pro PKV největším zdrojem informací o fungování firmy, které nenahradí žádná jiná interní komunikace. V tom jsme se utvrdili na začátku dubna, kdy jsme se kromě inspirativních prezentací obohatili kulturní vsuvkou o vyjednávání Radima Paříka a propojili příjemné s užitečným.

Na konci máme společný cíl

Na další pololetí jsme společně vykomunikovali dílčí cíle výroby, obchodu, financí a R&D, které vedou k našemu společnému PKV cíli - vytvářet svět, který je energeticky soběstačný, udržitelný a ekonomický. Dostali jsme informace o aktuálních i následujících obchodních výsledcích a efektivitě, a nechyběla ani ukázka implementačních softwarů, které ulehčí veškerou naši práci.

Učíme se vyjednávat

Na vzdělávání si zakládáme. Důkazem je toho i jeden z našich benefitů - kurz vyjednávání pod taktovkou profesionálního vyjednavače Radima Paříka, díky kterému každý zaměstnanec pochopí, že vyjednávat neumí. Své zkušenosti z Paříkova tréninku nám během porady předali 4 odvážní kolegové, kteří jsou živým důkazem lepší argumentace.

Kolegové při vyjednávání

Gratulujeme všem oceněným!

A tradičně se vyhlašovalo. Titul zaměstnance kvartálu získávají ti z nás, kteří za poslední kvartál byli pro firmu obzvláště přínosní. Ocenění si odnesli:

  • Martin Černý, finanční ředitel, který se během pár měsíců rychle adaptoval do role ředitele celého oddělení a bezprostředně se začal podílet na efektivním řízení financí,
  • David Kudýn, projektový manažer, za jeho proaktivní přístup, efektivní konstantní práci a výbornou komunikaci s našimi klienty,
  • Robert Pavlík, obchodní manažer, za jeho přínosy k naplnění obchodního plánu naší firmy,
  • Michal Javorský, IT support, za jeho plnohodnotné fungování celého IT PKV.

Zaměstnanci kvartálu PKV

Zaujala vás práce u nás? Otevřeli jsme nové pozice napříč všemi odděleními ↓

Zaujala vás práce u nás? Otevřeli jsme nové pozice napříč všemi odděleními ↓

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Savings, subsidies, sustainability and technology in your mail.

Everything important thats happening in Energetics in your mail

Interested in how we handle your personal data? Click here to learn more.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.