Kvartální poradu doplnila atmosféra prvorepublikové vily i večerní grilování

Aug 2, 2022
Na kvartální poradu za druhé čtvrtletí 2022 jsme se tentokrát vydali do brněnské funkcionalistické vily Stiassni. S řediteli jednotlivých oddělení jsme zde probrali výsledky za uplynulé období a vize do budoucna.

Sérii přednášek odstartoval jednatel společnosti Jiří Pech. A ačkoliv potemnělá atmosféra promítacího sálu připomínala dle slov kolegyně promítání Pulp Fiction, tak se černé historky z podsvětí naštěstí nekonaly. Namísto toho jsme probrali nové hodnoty společnosti, blížící se desetileté výročí PKV, plánovanou expanzi celé firmy i několikanásobný nárůst v zakázkách. Jiřího slova o tom, že naši práci děláme sakra dobře, tak v kontextu reálných čísel i ambicí dopadla na úrodnou půdu.

Po pár hodinách schůzování jsme se za odměnu odebrali na večerní grilování do zahrad vily, kde proběhnul menší teambuilding. A nechybělo nic, co patří ke každé dobré akci – spousta jídla, dobré pivo i kvalitní firemní kultura, která potvrzuje, že práce u nás není jenom o tvrdé dřině. Jak totiž pravil jeden klasik: „Život není žádná sranda, ale bez srandy by to nebyl život.“ A u PKV to platí dvojnásob.

Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Savings, subsidies, sustainability and technology in your mail.

Everything important thats happening in Energetics in your mail

Interested in how we handle your personal data? Click here to learn more.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.