Máme ocenění kanceláře roku 2020!

Získali jsme ocenění Kanceláře roku 2020

Když jsme se začátkem loňského roku rozhodli z kapacitních důvodů přestěhovat do nových kanceláří, nezáleželo nám pouze na tom, aby byly větší. Hlavním cílem bylo vytvořit takové místo, které bude odrážet firemní kulturu PKV a zároveň poskytne co největší pohodlí pro zaměstnance. Požadavky byly jasné – dostatek soukromí, kvalitní zázemí pro práci i možnost relaxace.

Vše se nakonec povedlo naplnit, což potvrzují nejen naši zaměstnanci, ale také odborná porota. Architekti a odborníci na design, kteří v ní zasedli nás totiž vybrali jako vítěze v soutěži Kanceláře roku 2020 v kategorii Poradenská kancelář!

Jednatel Jiří Pech k tomu dodává:

„Jsem rád, že se nám povedlo vybudovat prostředí, kde jsou naši zaměstnanci rádi a home office je pro ně spíše poslední možností. Kombinace technologií, zeleně, architektury a perfektního provedení nám dává možnost skvěle realizovat naše myšlenky, a dodávat tak klientům kvalitní služby. V kancelářích jim zároveň můžeme ukázat technologie, které jim sami doporučujeme.“



Zajímá vás, jak pracujeme s vašimi osobními údaji? Podívejte se sem.

Děkujeme za vaši zprávu! Už je na cestě k nám a to znamená, že míč je na naší straně. Co nejdříve se vám ozveme s nabídkou pro realizace fotovoltaiky a s návrhem termínu bezplatné konzultace.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.

Savings, subsidies, sustainability and technology in your mail.

Everything important thats happening in Energetics in your mail

Interested in how we handle your personal data? Click here to learn more.
Děkujeme za váš zájem! Teď už vám žádná novinka neunikne.
Jejda, něco se pokazilo. Zkuste prosím odeslat formulář později znovu.